Stijl combineren met luxe en comfort

Maak kennis met
Puur Blauw

Puur Blauw biedt een stijlvolle en comfortabele outfit, voor volwassenen en jongeren. Met de grootste merken en uitstekende service onderscheidt Puur Blauw zich in Veenendaal.

De mensen achter Puur Blauw
Maak kennis met ons team
Eigenaar
Gert-Jan Schoot

Gevoel voor mode in combinatie met mijn gevoel voor mensen had ik al toen ik heel jong was. Inmiddels alweer 25 jaar een eigen zaak! Elke dag ga ik dan ook met veel passie en plezier naar mijn winkel. Wanneer een klant tevreden de winkel verlaat, geeft mij dit een fantastisch gevoel.

Mede-eigenaar
Krista Schoot

Als mede-eigenaar bij Puur Blauw ligt mijn gevoel vooral bij het zorgen dat alles achter de schermen goed draait. Mijn doel is dan ook om iedereen op de vloer te kunnen laten stralen.

Verkoopmedewerkster
Marieke van Eck

Ik werk al 20 jaar in de mode en al 3 jaar bij Puur Blauw, en iedere dag is weer een feestje! Ik vind het een uitdaging om iedereen tevreden en goed gekleed de deur uit te laten gaan.

Verkoopmedewerkster
Marieke van Kessel

Ik werk al 18 jaar in de detailhandel, en sinds dit jaar bij Puur Blauw. Ik vind het leuk om de collectie te verkopen, klanten mooi aan te kleden en ze met een tevreden gevoel de winkel te laten verlaten!

Verkoopmedewerkster
Natascha Paschedag

Ik werk nu 2 jaar en nog steeds met veel plezier bij Puur Blauw. Ik vind het leuk om klanten te helpen zodat ze met een glimlach de deur uit gaan.

Maak kennis met
Puur Blauw
Een stijlvolle outfit, net zo uniek als u

Onze collectie biedt naast luxe en comfort ook stijl. Niet alleen ons assortiment van superieure heren- en damesmode tot exclusieve accessoires, maar ook de goede service zorgt ervoor dat iedereen er stijlvol uitziet.

Ontdek onze collectie
Het verhaal van Gert Jan
de man achter Puur Blauw

Mijn hart lag in de horeca, ik heb daar ook opleidingen in gedaan. Maar op mijn 24e, in between jobs, was ik een korte tijd werkzaam bij een vriend in een Snuffel winkel in Harderwijk. Dat beviel mij zo goed, dat ik in contact kwam met de franchiseorganisatie van Snuffel. En Snuffel Veenendaal was te koop.

In september 1995 was het dan zover. Samen met Krista verhuisden we vanuit de Achterhoek naar Veenendaal. En startten we Snuffel Veenendaal. In 2000 werd Snuffel in een moderner jasje gegoten en werd het Lake Side.

Maar de franchise organisatie Lake Side ging in 2018 failliet. En toen is Puur Blauw onstaan. Eindelijk niet alleen financieel verantwoordelijk, maar ook alles zelf mogen doen. En het gaat super, zoveel vaste klanten blijven komen. En zoveel nieuwe klanten weten ons te vinden.

En zo hoop ik samen met mijn gezin en mijn medewerkers nog lang aan de Hoofdstraat actief te zijn.